Blok 66 Residence

Moderno dizajnirana zgrada sa sistemom grejanja buduće generacije

Vaš novi dom

Pozicija na jednoj od najlepših lokacija u BLOKU 66, a na svega nekoliko minuta udaljenosti od pešačke zone, u mirnoj ulici i dinamičnom okruženju, garantuje sve sadržaje potrebne za svakodnevni život. U neposrednoj blizini zgrade nalaze se osnovna škola, sportski i zdravstveni objekti, velike samoposluge i dečije igralište.

Poštujući sve urbanistički zadate parametre objekat je arhitektonski tako pozicioniran da je sa sve četiri strane udaljen od susednih objekata, te stanarima pruža maksimalan komfor, osvetljenosti unutar stanova, bolje vizure i slično.

Sve navedeno i principi dobre prakse stečene kroz iskustvo u izvođenju objekata duži niz godina svedoče da objekat BLOK 66 RESIDENCE poseduje sve predispozicije za najviši nivo kvaliteta stanovanja u budućem periodu, čime apsolutno opravdava slogan koji ga prati – VAŠ NOVI DOM.

Zašto Blok66 Residence?

Pozicija stambenog objekta se nalazi u mirnoj ulici i dinamičnom okruženju, u blizini centra Kovina, garantuje sve sadržaje potrebne za svakodnevni život.

U neposrednoj blizini zgrade nalaze se osnovna škola, sportski i zdravstveni objekti, velike samoposluge, dečije igralište i još mnogo toga.

Izdvajamo iz ponude

Stan 3
Kvadratura

Kvadratura stana:

67,28 m2

Kvadratura

Broj soba:

3

Kvadratura

Sprat:

Prizemlje


Stan 6, 14, 21, 29
Rezervisano
Kvadratura

Kvadratura stana:

73.49 m2

Kvadratura

Broj soba:

3

Kvadratura

Sprat:

1


Stan 7, 15, 22
Prodato
Kvadratura

Kvadratura stana:

53.23 m2

Kvadratura

Broj soba:

3

Kvadratura

Sprat:

1


    Kontaktirajte nas